23. januar 2016

Service

René Jensen som har stiftet ScanConsulting, har arbejdet med service/installation af dokument scannere samt Kofax Capture og anden dokument håndterings softvare siden 1999.

Vi udføre on-site service/reparation i Danmark, Sverige, Norge og Finland på alle dokument scannere der er på markedet, vedligeholdelse af dertilhørende software og optimering af scanningsprofiler for, at få det bedst mulige kvalitet af det indscannede dokument. Det er muligt, at sende scannere til service/reparation efter aftale, hvis dette ønskes.

Papir afgiver støv, der sammen med toner fra laserprint, sætter sig på ruller og glasplade over camera. Derfor anbefales det, at man mindst 1 gang årligt, får udført service/eftersyn af dokument scanner.

Som det kan ses på billedet kommer der papirstøv og andet ned i camera på scanner, hvorfor det anbefales at få udført eftersyn mindst 1 gang årligt.

Rensning

Lamper som sidder ved scannerens camera mister langsomt sin lysstyrke. Vi vil i forbindelse med eftersyn, finjustere scannings profiler, for at opnå det bedst mulige billede af de indscannede dokumenter.

Hvis det er nødvendigt vil pick og brake roller blive skiftet Consumable-Kit.

Vi udføre service på scannere fra: Fujitsu, Canon,  ibml, Image Access, Kodak, Panasonic og andre mærker der er på markedet.

Kontakt kan ske på tlf:  +45 70 26 81 80

Mail: rene.jensen@scanconsulting.dk